Bij deze Garantiemakelaar ben je aan het juiste adres!

Van den Hardenberg Garantiemakelaars Uw makelaar in Nunspeet, dat is Van den Hardenberg. Niet zomaar een makelaar in Nunspeet, Van den Hardenberg is een garantiemakelaar. Bent u dus op zoek naar een makelaar in Nunspeet om uw woning te verkopen? Of wilt u juist een woning gaan kopen en bent u daarom op zoek naar een makelaar in Nunspeet. Bij Van den Hardenberg in Nunspeet helpen wij u graag.

De garanties, klanten en cijfers spreken

Anoniem
10

Het contact met Hans en zijn team was uitstekend en kenmerkte zich vooral door hun gemoedelijke en flexibele opstelling. Dat gaf ons rust en vertrouwen in een hectisch proces. Precies wat we nodig hadden!

Kroneman
8

Prettige samenwerking.

van Lohuizen
8

Ongedwongen contact. Nakomen afspraken. Goede dienstverlening met het oog op het belang van de cliënt, zonder dat er gelijk een 'prijskaartje' aan hangt.

Dhr. Hans Visser
7

Het contact is prima verlopen. Had alle tijd voor ons en alles naar behoren opgelost. Een prima makelaar waar je afspraken mee kunt maken .

Oudesluijs
10

Proffesionele makelaar die weet waar hij het over heeft en met je meedenkt.

Dhr. Hofman
9

Makelaar van den Hardenberg heeft ons goed begeleid,en met ons meegedacht.\nBij onduidelijkheden altijd bereid tijd vrij te maken en ons te woord te staan.\nDe dames op kantoor krijgen van ons alle lof .

Anoniem
9

Prettige ervaring. Fijn geholpen in gemoedelijke sfeer.

Anoniem
8

Van de Hardenberg is een deskundige makelaar. Is klantgericht en weet waar hij het over heeft. Staat altijd klaar om vragen te beantwoorden

Anoniem
10

De makelaar luisterde erg goed naar wat wij wilden en zorgde voor een goede verkoopprijs. Al met al zijn wij erg tevreden.

Anoniem
8

Een makelaar die er ook staat als het wat moeizamer gaat en daar rustig onder blijft, hij is er voor de klant maar ook de dames op kantoor die hem bijstaan mogen we niet vergeten. Een goed geolied team Voor ons weer een goede ervaring, gemoedelijk, goede communicatie en betrouwbaar geen poespas. Het is zoals het is.

de Ruiter
10

Makkelijk contact met de makelaar, altijd goed bereikbaar! Gaat goed om met wensen van de klant. Echt een aanrader!!

Anoniem
9

Zeer prettig zaken gedaan met zowel Hans als de beide dames die werkzaam zijn bij van den Hardenberg Garantiemakelaars

Anoniem
9

Ik heb een vriendelijke en behulpzame diestverlening ervaren en een goede en snelle informatieverschaffing. De prijsstelling was realistisch. Dit heeft geleid tot verkoop in een reele termijn.

Anoniem
8

Een makelaar die snel weet wat de verkoper wil. Zeer makkelijk in de omgang. Goed in overleg en weet waar hij over praat

Anoniem
10

Hans vd Hardenberg is een deskundige enthousiaste makelaar en zeer prettig in de omgang. Hij schatte onze woning naar waarde en wist precies aan te geven waar de meerwaarde van onze woning zat qua afwerking, apparatuur, etc. Dit in tegenstelling tot andere lokale makelaars die toch met een aanzienlijk lagere geadviseerde verkoopwaarde kwamen en leken te gaan voor de snelle verkoop en snelle winst in plaats van het zoeken van de goede koper die dit unieke huis. Gekeken naar de grote belangstelling, vele bezichtigingen en uiteindelijke toch snelle verkoop met, heeft vd Hardenberg zijn taak uitstekend uitgevoerd !

van Voorbergen
7

prima service maar zonder computer wat dan

Anoniem
10

van den hardenberg makelaar heeft onze woning in 5 maanden verkocht, wij zijn erg tevreden over de afwikkeling van de verkoop.

Wilfred van den Brink
10

Prima uitleg en goed gesprek gehad met de makelaar

Hagens
7

Goed gevoel

Johan Schouten
10

Goede communicatie, vriendelijke medewerkers,

Anoniem
9

Goede realistische kennis van de markt en deskundig in zijn vak. Kernwoorden: deskundig, goede begeleiding, heldere afspraken en eerlijk.

Anoniem
8

Van de Hardenberg is een makkelijke man in de omgang geef goed advies,in het begin wat voorzichtig,maar toen we elkaar beter kenden ging dat prima.Goeie kerel en hij heeft nette medewerksters

Petra Balmakers- van den Hardenberg
8

Wij hebben er alle vertrouwen in dat het goed komt! Alvast bedankt!

Heijboer
10

Is correct, handelt snel en heeft uitstekende kennis van zaken. Daarbij sympathiek en kent de locale markt goed.

Edwin Boer
8

Goed

Anoniem
9

Alles is prima verlopen en het huis is goed in de markt gezet. Geen klachten wij zijn erg tevreden. Het heeft voldaan aan onze verwachting. Er is niets fout gegaan.

Hendriks
10

Tot nu toe alles goed geregeld

Huisman
8

we worden goed en vriendelijk geholpen

Anoniem
10

Deskundige, zakelijke makelaar, maar ook prettig in de omgang, overleg e.d. Kwam met een taxatiewaarde, welke overeenstemde met de plaatselijk markt. Zéér prettig verlopen!

van Lent
9

Proffesionele en goede/snelle behandeling, klantvriendelijk.

Anoniem
8

Wij hebben voor ons eerste gevoel gekozen voor makelaar Hardenberg, Prima persoonlijk contact, ook het kantoor voor informatie en bijbehorende zaken. Bij de taxatie en verdere verkoop van de woning zijn wij fijn en vakkundig voorgelicht en geholpen. Wij hebben een goed gevoel overgehouden van de samenwerking met Hans Hardenberg, en kan hier geen negatieve opnoemen.

van den Pol
10

klantvriendelijk,vakkundig en actief

Anoniem
9

Het contact verliep erg goed. Aan onze verwachtingen is ruimschoots voldaan. Wij zijn zeer tevreden en kunnen geen fouten benoemen.

Joke van der Voorn
7

Gemoedelijke makelaar, geen pusher.

Wesselink
9

Prima advies en werkwijze. Goed in contacten. Aan te bevelen.

Theun Mulder
8

altijd vriendelijk ontvangen , info is goed en duidelijk

Linthorst
7

Ik ben tevreden met de gang van zaken vr. gr. H.B. Linthorst

van Espelo
8

d

cees
8

is helemaal oke

Henk Kempes
8

Hans van den Hardenberg is een zeer integere makelaar. Ook humoristisch en heeft kennis van zaken

Glastra, Ramon
9

Goede dienstverlening, goed resultaat en prettige samenwerking!

Anoniem
8

goede en open contacten. Komt afspraken goed na en kent de plaatselijke markt goed. Ook voordeel dat hypotheekshop annex is.

anomien
8

zo als het hoort

Anoniem
8

Prima ervaring tot nu toe bij het in de verkoop zetten van ons huis.

R.Beelen
9

vriendelijk en behulpzaam

John Hartings
8

Het is lastig om de makelaar te beoordelen. Je weet en ziet niet wat er achter de schermen gebeurt.

Anoniem
7

Wij hebben goed kunnen overleggen en adviezen gekregen. Onder andere een bijzondere inruil constructie bedacht waarin de makelaar goed meedacht en een nette courtage rekende, deze is niet door gegaan omdat het object plotseling verkocht kon worden. Al met al een prima ervaring.

anoniem
9

Prima

Anoniem
9

Plezierig contact met de makelaar en de medewerkers op het kantoor, goed op de hoogte gehouden via de e-mail. Alles ging in overleg en we werden op de hoogte gesteld als er bezichtigingen waren.

Anoniem
9

De verkoop bleek een complexe situatie waarin Hardenberg zich uiterst professioneel heeft getoond met de meningsverschillen tussen 5 eigenaren en een standvastig beleid omtrent de waarde van de woning in het moeilijke marktsegment rond de 600k€ een succesvolle en snelle verkoop heeft gerealiseerd. Prijzenswaardig en ik zou deze makelaar zeker aanbevelen.

Zoekprofielen

Een goed begin is het halve werk. Je wilt niet zo maar een huis, maar een droomhuis. Probeer eerst eens voor jezelf helder te hebben wat je daaronder verstaat. Hoe ziet dat huis er uit? Hoeveel kamers heeft het? Een grote of kleine tuin? Een garage? Knus en sfeervol of juist modern en licht? Zijn scholen, winkels en openbaar vervoer belangrijk? Maak een zoekprofiel aan en wij houden je op de hoogte van relevant aanbod.

Zoekprofiel aanmaken

Weten wat je woning waard is?

Ben je voornemens jouw woning te verkopen en benieuwd naar de huidige marktwaarde van je woning, neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Besluit je jouw huis in de verkoop te zetten? Dan heb je inmiddels een goede indruk van de werkwijze van een Garantiemakelaar en de vele voordelen van een full service makelaar.

Maak een afspraak

Uw huis sneller verkopen?

Uw huis verkopen is vaak een emotionele aangelegenheid. In dit huis bent u samen een gezin gestart bijvoorbeeld. Hierdoor kan uw objectieve kijk op uw huis verkopen in Nunspeet lastiger zijn.

Meer informatie

Terug
Recent bekeken